Servicii Profesionale de Web Design - Optimizare - Promovare - Print - Marketing

Oferta optimizare site si crestere trafic pe site de stiri

Solid Pro propune detinatorilor de site-uri de stiri o oferta unica in acest moment pe piata online din Romania care are ca scop cresterea semnificativa a traficului (numarului de accesari si vizitatori unici) pentru site-urile de stiri. Cresterea traficului pe site-urile de stiri se realizeaza parcurgand mai multe etape principale:

 1. Se creeaza un cont de redactor cu ajutorul caruia unul dintre editorii nostri cu experienta in ceea ce priveste crearea continutului optim pentru cresterea semnificativa a traficului sa poata posta stiri si articole pe site-ul dvs. (respectand politica editoriala).
 2. Editorul nostru va incepe sa scrie si sa posteze pe site-ul dvs. stiri si articole conform cerintelor Google din punct de vedere continut (editorial) adecvat pentru optimizare site (S.E.O.) si care sa aiba in vedere priza la publicul larg cititor de stiri online.
  Optimizarea unui site se relizeaza acoperind o serie de cerinte atat tehnice, promovare site cat si editoriale (continut). Oferta de fata se refera strict la partea editoriala care face parte dintre aceste cerinte de optimizare.
 3. Materialele publicate (stiri,articole,imagini si/sau video) de catre editorul Solid Pro vor fi distribuite in retelele de socializare (Facebook, Google Plus, Twitter) utilizand conturile din reteaua Solid Pro si optinonal conturile dvs. astfel incat sa asigure o buna presenta si activitate in social media.
 4. Echipa Solid Pro va face recomandari echipei redactionale pe toata perioada colaborarii astfel incat redactorii dvs. sa se familiarizeze cu cerintele specifice mass media online pentru a asigura publicarea continutului editorial care sa contribuie atat la cresterea traficului cat si la optimizarea continutului (stiri, articole, editoriale, reportaje etc.) site-ului pentru a genera trafic din cautarile pe Google si alte motoare de cautare.
 5. Odata cu recomandarile zilnice pentru redactorii dvs. se va initia si un program de trainig online (prin email) care sa prezinte principalele cerinte specifice site-urilor de stiri pentru o buna optimizare a continutului si sa asigure o crestere naturala si constanta a traficului pe site-ul dvs. Capitolele principale care pot fi abordate in perioada de trainig (necesita o colaborare pentru o perioada minima de 30 de zile) sunt:
  • Criterii SEO generale
  • Scopul principal al unui articol
  • Cuvintele cheie (concept general, modalitatea de alegere si utilizare)
  • Titlul
  • Lead-ul
  • Articolul
  • LIVE-ul online
  • Ce inseamna LIVE?
  • Tipurile de LIVE (Evenimentul impredictibil si Evenimentul anuntat)
  • Exemple ale modului in care postam LIVE-ul
  • Oglinda Breaking News
  • Oglinda articol LIVE
  • Oglinda articol LIVE update
  • Oglinda articol LIVE update cu schimbare de titlu
  • Utilizare corecta a imaginilor in texte
  • Reguli editoriale (d.p.d.v. cerinte tehnice/SEO)
  - Continutul unic
  - Cum tratam informatia?
  - Surse proprii
  - Surse mass-media
  - Schema de lucru pentru postarea materialelor
 6. Inscrierea site-ului dvs. (daca este cazul) la Google Analytics si Google Webmaster Tools pentru o monitoriza performanta (este necesar accesul la codul sursa al site-ului pentru a insera scripturile aferente).
 7. Elaborarea unui raport lunar pe baza anlizelor realizate cu Google Analytics si Webmaster Tools in ceea ce priveste rezultatele programului de crestere a traficului pe site-ul dvs. de stiri si recomandarile in privinta continutului optim pentru motoarele de cautare.

Oferta de PRET pentru optimizarea continutului si cresterea traficului pe site-ul dvs. de stiri

In ceea ce priveste tariful acestor servicii, echipa Solid Pro a alcatuit 3 variante ale ofertei pentru cresterea traficului pe site:

Crestere trafic pe site-uri de stiri cu media de minim 1000 vizitatori unici/zi - PRET - 300 Euro / luna + TVA

Crestere trafic pe site-uri de stiri cu media de minim 2000 vizitatori unici/zi - PRET - 500 Euro / luna + TVA

Crestere trafic pe site-uri de stiri cu media de minim 3000 vizitatori unici/zi - PRET - 700 Euro / luna + TVA


Normele de lucru si cerintele pentru detinatorii de site-uri de stiri care apeleaza la serviciile Solid Pro pentru cresterea traficului

 1. Este necesar sa va asigurati ca abonamentul dvs. de hosting (gazduire site) este suficient de mare pentru a suporta o crestere substantiala a traficului pe site-ul dvs. si ca site-ul dvs. poate suporta mai mult trafic din punct de vedere tehnic. In acest sens, echipa Solid Pro poate face o evaluare inainte de inceperea colaborarii si daca se impune, recomandari de upgrade pentru serviciul dvs. actual de hosting si / sau aplicatie software cu care site-ul dvs. ruleaza.
 2. Editorii Solid Pro vor respecta politica dvs. editoriala si nu vor publica continut obscen, nu vor insera link-uri nocive site-ului dvs. in materialele publicate si nu vor aborda subiecte politice, anchete sau dezvaluiri in exclusivitate etc.
 3. Toate sitrile care vor fi preluate din alte surse (ziare sau portaluri nationale/internationale) vor fi scrise in cuvinte proprii, intr-un stil cat mai original si vor cita intodeauna sursa.
 4. Este necesar sa ingaduiti editorilor Solid Pro sa publicite stiri mai "indraznete" de tip monden, divertisment, timp liber etc. insa fara a aborda subiecte cu continut pentru adulti sau folosind un limbaj obscen.
 5. Pentru a asigura o crestere cat mai naturala a traficului pe site-ul dvs. este primordial ca echipa redactionala a publicatiei dvs. sa respecte si sa aplice recomandarile Solid Pro conform celor mentionate anterior la punctul 5.