Servicii profesionale pentru site Joomla!

Servicii de Instalare, Securizare si Optimizare site Joomla!

Ce trebuie sa stiti inainte de a ne solicita serviciile pentru instalarea unui site Joomla!

 1. Serviciile de gazduire (hosting) pe care le utilizati trebuie sa fie compatibile cu instalarea si configurarea corecta a unui site Joomla! Majoritatea firmelor de hosting ofera servicii compatibile pentru instalare Joomla! insa acest lucru il putem verifica impreuna inainte de a onora comanda dvs.
 2. Este recomandat sa se instaleze intotdeauna cea mai recenta versiune Joomla! Daca totusi doriti instalarea unui site Joomla! pe o versiune mai vache a platformei trebuie sa luati in calcul si servicii de securizare a acesteia prin instalarea si configurarea unor extensii suplimentare.
 3. In cazul instalarii celei mai noi versiuni Joomla! puteti face upgrade ori de cate ori o versiune noua va fi disponibila. In cazul platformelor mai vechi, site-ul dvs. Joomla! nu mai poate beneficia de aceste upgrade-uri.

Securizare site Joomla!

Serviciul include configurare extensii pentru securizarea site-ului Joomla! precum:

 • personalizarea adresei (link-ului) paginii de acces la panoul de administrare;
 • stergerea (din sursa) a meta tag-ului care descrie versiunea de Joomla! utilizata.
  Exp.:
  meta name="generator" content="Joomla! 1.5 - Open Source Content Management"
 • Sercurizare Super Administrator ID pentru a bloca accesul fraudulos la panoul de administrare;
 • configurare fisier .htaccess pentru eliminarea din url-uri (link-urile paginilor) "index.php" care este afisat automat la instalarea standard.
  * serviciul de gazduire a site-ului dvs. (hosting) trebuie sa permita aceasta modificare. Putem verifica impreuna acest lucru.

Optimizare site Joomla! pentru viteza mare de incarcare a paginilor la testul de viteza de la Google

Servicii specializate pentru optimizare Joomla! pentru a obtine un site cu viteza mare de incarcare a paginilor la testul de viteza de la Google.
* optimizarea este partial realizabila in cazul platformelor mai vechi.

Ce reprezinta optimizare site Joomla! pentru a obtine o viteza mai mare de incarcare a paginilor?

 1. Va propunem sa testati orice site doriti accesand uneltele Google aici: Veti avea ca rezultat in scor de la 0 la 100. Cu cat mai mare scorul cu atat mai bine optimizat pentru Google si vizitatorii pot accesa si naviga mai rapid in acel site. 
 2. Odata cu afisarea acestui scor, Google face si anumite recomandari tehnice pentru a imbunatati performanta si a obtine un scor cat mai mare la testul de viteza pentru incarcarea paginilor.
 3. De exemplu site-ul nostru (SolidPro.ro) este optimizat (doar prima pagina momentan) pentru a obtine un scor la testul de viteza de la Google de 100/100.
 4. Oferta aceasta este alcatuita de echipa SolidPro.ro pentru optimizare site Joomla! si include serviciile aferente pentru a obtine un scor la testele de viteza de la Google de minim 85/100.