Realizare site cu Joomla!

Realizare site cu Joomla!

Solid Pro Business Design realizează website-uri profesionale utilizând software-ul special pentru realizare site - Joomla! Un sistem premiat de management al conținutului (CMS), care permite să se construiască site-uri web și aplicații online puternice. Multe avantaje ale aplicației, printre care flexibilitatea și ușurința de utilizare au făcut Joomla cel mai popular software pentru realizare site-uri web disponibil online. Cel mai mare avantaj al său este faptul că, Joomla este o soluție Open Source, fiind disponibil gratuit pentru utilizare in întreaga lume.

REALIZARE SITE CU JOOMLA!

Recomandăm Joomla! pentru realizare site prietenos + ușor de administrat + sigur + flexibil + extensibil = proiect online de succes!

Din martie 2007, peste 30 de milioane de copii ale software-ului Joomla au fost descărcate conform statisticilor oferite de către Joomla.org. Joomla este cel mai popular sistem Content Management (CMS) din lume și stă la baza a aproximativ 2,7% dintre cele mai mari site-uri  în top 1.000.000 din lume. Aceste site-uri sunt realizate pentru diferite domenii, cum ar fi educație, artă, mass-media, sport, afaceri, știință, tehnologie, sănătate, etc.

Având experiența utilizării acestui software de mai bine de 7 ani, putem preciza câteva avantaje pe care Joomla! le oferă și care merită a fi luate în considerare atunci când solicitați servicii pentru realizarea unui site:

  1. Utilizând Joomla! pentru realizarea unui site, fără a avea cunoștințe tehnice, veți decoperi cât de ușor veți putea gestiona conținutul încărcat pe site, cât de ușor dețineți controlul asupra textelor, imaginilor, fișierelor video, audio etc. care sunt incărcăte pe site sau ușurința cu care veți putea încărca noi materiale pe site. Joomla dispune de un panou de administrare foarte prietenos care vă oferă posibilitatea de a crea pagini noi, categorii de pagini, pagini statice descriptive cum ar fi descrierea serviciilor sau a produselor, imagini, video, audio, bannere, formulare de contact sau cerere de ofertă și multe altele fără să aveți cunostințe tehnice.
  2. Fiind o soluție Open Source - Joomla! are în spate o comunitate imensă de utlizatori din întreaga lume, începând cu cei care sunt pur și simplu fascinați de modul în care pot controla și dezvolta propiul website realizat cu Joomla! si pâna la programatorii cu experiență vastă in limbajele de programare cu care Joomla! este cosntruit (PHP) sau companiile specializate în servicii web care au construit extensii pentru Joomla! sau care oferă servicii de web design, web development, Internet Marketing si comunicare online bazate pe aceiași aplicație software - Joomla! Această comunitate imensă  de utilizatori contribuie semnificativ la îmbunătațirea permanentă și dezvoltarea software-ului utilizat pentru realizarea Joomla! și foarte important, la menținerea celor mai înalte standarde web de design, uzabilitate și siguranță a datelor.
  3. Realizarea unui site cu Joomla! CMS oferă și un alt mare avantaj pe lângă interfața flexibila și prietenoasă pentru adminsitrarea site-ului, și anume, posibilitatea de a obține o foarte bună optimizare pentru motoarele de căutare (S.E.O. sau Search Eangine Optimization).