Magazin Online livrat la cheie - pret 475 Euro

Magazin Online livrat la cheie pret 475 Euro

Oferta speciala Pret unic 475 Euro + TVA pentru realizare Magazin Online - la cheie.

In oferta pentru realizarea magazinului online la cheie sunt incluse urmatoarele servicii:
 • Design personalizat.
 • Asistenta pentru alegerea si inregistrarea domeniului (numele site-ului) potrivit activitatii firmei dvs. la ROTLD
 • Implementare platforma magazin online (tehnologie moderna de top).
 • Configurare comerciant (datele firmei, adresele de email pentru preluare comenzi, setare disponibilitate produse, taxe de livrare, tva, alte taxe, modalitati de plata inclusiv implementare plata cu cardul, etc.).
 • Creare pagini statice: Despre Noi (cu materialul clientului), Termeni si Conditii, Politica de returnare, Politica de Confidentialitate, Cum comand?, Cum platesc?, Cum primesc?, Contact.
 • Creare maxim 25 de categorii de produse (solicitarile peste aceasta limita se vor plati separat de oferta speciala actuala).
 • Adaugare maxim 25 de produse (solicitarile peste aceasta limita se vor plati separat de oferta speciala actuala).
 • Suport tehnic ( telefonic si prin email ) pe o perioada de 45 de zile pentru a oferi suficient tip personalului dvs. sa se familiarizeze cu modul de administrare a site-ului si a magazinului online.
 • Creare conturi de email cu adresa site-ului
 • Gazduire site inclusa 12 luni
 • Livrare in 15-30 zile de la plata avansului si primirea materialelor solicitate.

Pasii principali pentru realizarea magazinului online la cheie

Verificam domeniile (numele site-ului) disponibile potrivite magazinului dvs. online in concordanta cu activitatea desfasurata si produsele ce urmeaza sa le comercializati online prin intermediul magazinului realizat.

Dupa ce alegeti una dintre variantele propuse va oferim suport pentru inregistrarea domeniului (numele site-ului) la ROTLD pe numele dvs. sau al firmei dvs.

Info 1

Institutia care reglementeaza administrarea si utilizarea domeniilor .ro are site-ul acesta www.rotld.ro. Inregistrarea o putem face noi pentru dvs. pe numele firmei dvs. Costul este de de circa 215 lei (in functie de cursul USD), separat de realizarea site-ului, si plata se face direct la ROTLD.

Info 2

Pentru magazinul online este recomandat ca firma sa fie inregistrata la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal - www.dataprotection.ro si sa aiba codul caen aferent comertului electronic autorizat. In paralel, pe site trebuie postate toate datele de identificare a firmei (CUI, J, sediul, IBAN, etc.) si datele de contact (telefon, email)

Magazinul online

Se va livra la cheie, cu 25 de produse incarcate, in baza acestei oferte speciale Magazin Online realizat si livrat la cheie cu servicii de administrare timp de 1 luna incluse.

Info 3

Pentru subcategorii si produsele de incarcat in fiecare categorie/subcategorie ne veti trimite dvs. fie cataloage (in format electronic - PDF, Word sau Excel) fie adrese ale site-urilor partenerilor dvs. de unde putem prelua structura de categorii si/sau produse insotite de indrumari cu ce anume sa incarcam si unde. Pentru fiecare produs trebuie sa ne trimiteti urmatoarele detalii la incarcarea in magazinul online in mod corespunzator: 
denumire produs (de preferat sa se foloseasca denumirile date de producator si/sau cele deja practicate in alte magazine online similare) si sa specificati categoria sau subcategoria in care trebuie incarcat, cod unic produs (recomandat de folosit codurile de produs indicate de catre producator si/sau cele deja inregistrate in contabilitate pentru o mai buna evidenta intrari-iesiri), descrierea produsului (texte - se pot lua cu copy/paste din cataloagele producatorilor daca le avem in format PDF, Word sau Excel), imagine produs (cel putin o poza de calitate), disponibilitate produs (perioada in care poate fi expediat clientului: 1 zi, doua zile, la cerere, la comanda etc.) alte informatii la produsele unde se aplica acest lucru. 
Detalii cu privire la modalitatile de expediere a produselor si plata: 
EXP. expediere prin Fan Curier - taxele de expediere 20 lei pt. primele 2 kg si suplimentar 2 lei/kg. (aceste informatii le veti primi de la firma de curierat cand veti negocia si semna contractul aferent serviciilor de curierat rapid) etc.
Alte informatii cum ar fi: 
Nr. de telefon pentru preluare comenzi, program preluare comenzi telefonice, program magazin/showroom (daca exista), adresa de email pentru comenzi, (de obicei se creeaza o adresa speciala de genul Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.)

Site-ul dvs. va fi realizat si cu o parte de prezentare in afara de cea a Magazinului Online

Info 4

Sunt necesare urmatoarele informatii pentru a fi prelucrate si incarcate pe site in sectiunile adecvate:

a) Un text/descriere plus o poza cu magazinul pentru sectiunea "Despre noi"- care sa abordeze lucrurile din punct de vedere strict comercial (politica de vanzari, grija fata de client, marfa vanduta si standarde de calitate etc.) si mai putin dpdv istoric/evolutie desi, precizarea faptului daca firma exista pe piata de mai multi ani nu trebuie omisa.

b) Datele de contact pentru pagina de contact - daca sunt altele decat cele pe care le vom preciza la "Termeni si Conditii" pentru a indeplini cerintele OPC in ceea ce priveste comertul electronic.

c) Marci si Producatori - ar fi de preferat sa incarcam siglele si denumirile tuturor producatorilor cu care lucrati si aveti o relatie buna. De asemenea, in magazinul online, putem adauga un sistem de filtrare a produselor in functie de producator sau de marca. Acest mecanism ajuta si clientul in procesul de identificare pe site a produselor dorite si ulterior in decizia de cumparare precum si la optimizare.

d) Textele informative pentru clienti si utilizatorii site-ului:

Cum comand? Cum platesc? Cum primesc? Termeni si Conditii, Politica de returnare, Politica de confiendtialitate le vom prelucra noi si le vom incarca pe site in sectiunile aferente conform serviciilor de administrare incluse.

Site-ul dvs. va fi realizat si cu o sectiune "Blog"

Sectiunea "Blog" poate fi pe cat de utila la optimizarea site-ului pe atat de frumoasa si interesanta pentru vizitatorii site-ului dvs. Aici se pot incarca stiri, evenimente, informatii utile cu privire la utilizarea anumitor produse sau la alegerea produselor potrivite, imagini de la evenimente speciale cum ar fi un targ la care urmeaza sa participati sau ati participat de curand etc. In prima luna in care aveti administrarea inclusa vom posta noi un material pe saptamana pe o tematica aleasa de comun acord.

Alte servicii incluse in oferta de realizare a magazinului online

Gazduire site inclusa 12 luni

Fiecare magazin online realizat la cheie include si cate un pachet profesional pentru Gazduire Site cu urmatoarele facilitati:

Spatiu pe server 1 GB
Trafic necontorizat
Domenii gazduite 1
Subdomenii gazduite 2
Domenii parcate 2
Baze de date 2
Conturi FTP 2
Panou Administrare Gratuit cPanel

Suport tehnic pentru buna functionare a magazinului online si pentru familarizarea dvs. cu modul de administrare

In afara perioadei in care vom asigura Initial administrarea site-ului (1 luna) va vom oferi suport tehnic prin email sau telefon pentru cel putin 30 de zile pana cand personalul dvs. se familiarizeaza cu modul de administrare al site-ului.

Imediat dupa lansare, in paralel cu administrarea, este necesar ca o persoana din partea dvs. sa asigure preluarea si procesarea comenzilor plasate prin intermediul formularului de comanda de pe site sau prin telefon.
Noi ii vom asigura suportul tehnic necesar cand va fi cazul.