Blog

Angajam Editor de Continut (Content Editor)

Aceasta oferta NU mai este valabila.

Solid Pro Business Design da startul la un concurs de angajare pentru postul de Editor de Continut (Content Editor). Salariul oferit este de 600 Euro (plus) pentru full-time sau 250 Euro pentru program "la distanta" online cu minim 4 ore/zi.

mai mult...

autohut.ro - magazin online de piese auto testat si recomandat de SolidPro

Recent am avut ocazia sa testam magazinul online de piese auto - autohut.ro atat ca si mod de functionare a site-ului cat si al echipei de vanzari care deserveste clientii online. Am ramas placut impresionati :-)

mai mult...

Un mesaj si o recomandare din partea Solid Pro pentru contabilii fara site

Stimati contabili,

daca doriti sa va imbogatiti portofoliul de clienti, trebuie sa acordati mult mai multa atentie prezentei dvs. pe Internet in calitate de prestator de servicii de contabilitate.

De ce?

Probabil citind primul paragraf ati intuit deja: potentialii clienti pentru dvs. cauta adesea serviciile de contabilitate pe Internet, pe Google sau alte motoare de cautare asa cum facem noi (din postura de potential client) in acest moment.

mai mult...

Promovare site pe Bloguri

Promovarea site-ului prin advertoriale cu link-uri de calitate
Cel mai bun mod de a obține link-uri de calitate din alte site-uri pentru site-ul dumneavoastră este de a crea conținut unic, relevant (adesea denumite advertoriale cand fac parte dintr-o campanie de promovare a site-ului), care poate câștiga rapid popularitate în cadrul utilizatorilor Internetului.

mai mult...

Creare sau Realizare Site la Cheie

Scapa de o grija in plus insa rezolva o problema importanta pentru afacerea ta, solicitand Servicii de Realizare Site la Cheie

Doriti creare site sau realizarea unui site web pentru firma dvs. dar nu va pricepeti absolut deloc la acest domeniu si nici nu vreti sa va bateti capul cu acest lucru?

mai mult...