Blog

Un mesaj si o recomandare din partea Solid Pro pentru contabilii fara site

Stimati contabili,

daca doriti sa va imbogatiti portofoliul de clienti, trebuie sa acordati mult mai multa atentie prezentei dvs. pe Internet in calitate de prestator de servicii de contabilitate.

De ce?

Probabil citind primul paragraf ati intuit deja: potentialii clienti pentru dvs. cauta adesea serviciile de contabilitate pe Internet, pe Google sau alte motoare de cautare asa cum facem noi (din postura de potential client) in acest moment.

Din pacate observam ca majoritatea firmelor de contabilitate sau a contabililor individuali acorda foarte putina atentie prezentei dumnealor pe Internet. Ori in aceste conditii, ca si potential client, daca nu alegi varianta "recomandare" este destul de greu sa alegi un contabil sau o firma de contabilitate cu care sa lucrezi pana nu gasesti un site de prezentare bine structurat, cu informatii clare si corecte, cu mesaje si imagini naturale, umane dar convingatoare care sa te faca sa pui mana pe telefon sau sa scrii un email si sa soliciti servicii de contabilitate.

Noi, ca si clienti pentru serviciile de contabilitate, am vrea sa vedem site-uri de prezentare simple dar complete, prin care firma sau cabinetul dvs. sa ne convinga intr-un mod sincer si direct sa va alegem pentru serviciile oferite. Sa va devenim clienti si sa ramanem clientii dvs. pe termen lung.

Echipa Solid Pro va recomanda sincer sa reflectati la acest lucru si in cazul in care sunteti pe aceiasi lungime de unda cu noi e sa ne contactati daca doriti realizarea unui site profesional de prezentare.

Cu stima.
echipa SolidPro.ro
http://www.solidpro.ro/