Blog

Promovare site pe Bloguri

Promovarea site-ului prin advertoriale cu link-uri de calitate
Cel mai bun mod de a obține link-uri de calitate din alte site-uri pentru site-ul dumneavoastră este de a crea conținut unic, relevant (adesea denumite advertoriale cand fac parte dintr-o campanie de promovare a site-ului), care poate câștiga rapid popularitate în cadrul utilizatorilor Internetului. Cu cât veți avea mai mult conținut de calitate (util și informativ pentru vizitatorii site-ului dvs.) publicat, cu atât mai mare șansele să fie considerat conținut valoros pentru cititorii care să indice link-ul către site-ul dvs. de pe alte site-uri.

Înainte de a lua orice decizie singur cu privire la promovarea site-ului, ar trebui să vă întrebați: Este acest lucru benefic pentru vizitatori site-ului dvs.? Nu contează doar numărul de link-uri spre site-ul dvs., ci și calitatea și relevanța acestor link-uri.

Crearea de conținut bun, de calitate poate aduce plus valoare în mod considerabil site-ului dvs.: Link-urile externe de calitate sunt, de obicei voturi de îcredere acordate neconditionat, iar comunitatea bloggerilor, dinamioca si plină de viață poate fi un loc excelent pentru a genera astfel de link-uri.Read More

Cât costă publicitatea prin advertoriale pe bloguri?

În general, prețurile pentru advertoriale sunt împărțite în două categorii:

Prețurile pentru advertoriale deja scrise (de către client) care doar urmează a fi publicate pe blog-urile alese si care pleacă de la 7 Euro/advertorial. Prețurile pot vaira in funcție de Page Rank si audiența fiecărui blog.

Prețurile pentru creare advertoriale (scrise de către blogger) care urmează a fi publicate pe blog-urile alese si care pleacă de la 15 Euro/advertorial. De asemena, prețurile pot vaira in funcție de Page Rank si audiența fiecărui blog.

SolidPro.ro oferă servicii de promovare site prin advertoriale pe bloguri?
Absolut. Vă rugăm să ne contactați pentru a stabili împreuna care ar putea fi cea mai potrivită campanie de promovare a site-ului dvs. pe bloguri prin advertoriale.

Ești Blogger și vrei să te alături rețelei noastre de bloguri care primesc contracte de publicitate?Te rugăm să ne contactezi pentru a stabili impreuna termenii si condițiile colaborării noastre.
Ești Blogger?