Pagina in curs de actualizare (31.03.2017)

Realizare site web agentie foto-video si design - phoart.ro

Realizare site agentie design phoart ro
Site-ul agentiei de servicii Foto-Video si Design phoart.ro este realizat de echipa SolidPro.ro.


"Pasiunea pentru artele vizuale şi creativitatea noastră au facut ca firma de producţie multimedia Phoart să prindă viaţă. Realizăm proiecte de promovare pentru orice tip de business ce aspiră la o mai bună vizibilitate pe piaţa de profil şi pentru care satisfacţia consumatorului este importantă, dar oferim şi servicii de branding, fotografie de eveniment, design grafic, tururi virtuale şi productie publicitară."

PHOART PRODUCTION

Realizare site profesional de prezentare cabinet veterinar

homepage trivetorex ro - Realizare site profesional de prezentare cabinet veterinar


SolidPro.ro a realizat site-ul de prezentare al unuia dintre cele mai cunoscute cabinete veterinare din Bucuresti - TRIVETOREX. 
In 1991, in ianuarie, impreuna cu inca 2 colegi de facultate Dr. Mihai Burcescu, deschide al doilea cabinet veterinar privat din Romania, Triveto, care devine in 1995 TRIVETOREX.


De-a lungul celor 22 de ani de functionare , serviciile medical veterinare oferite de cabinetul veterinar TRIVETOREX s-au diversificat continuu catre nevoile pe care stim ca le au prietenii nostri necuvantatori.

Echipa SolidPro.ro a pus la dispozitia TRIVETOREX serviciile sale pentru realizare site web profesional si optimizare site pentru motoarele de cautare si dispozitivele mobile realizand impreuna unul dintre cele mai moderne si performante site-uri de prezentare pentru un cabinet veterinar din Bucuresti.