Web Design - S.E.O. - INTERNET MARKETING - AGENTIE DE PUBLICITATE

Despre noi - Agentie de Publicitate si Firma de Web Design

Firma Solid Pro Business Design este recent infiintata, dar noi - echipa SolidPro.ro avem o experienta vasta in domeniul publicitatii offline si online, de peste 17 ani. Am activat ca angajati ai unor companii de top la inceputul carierei si ulterior am dezvoltat firme proprii, cea mai veche fiind din 2004. De-a lungul timpului am gestionat proiecte la orice nivel si din orice sector incepand de la creatie flyere, carti de vizita, spoturi video, editare, tehnoredactare reviste, planificare media, desfasurare campanii publicitare in presa scrisa centrala si locala, spoturi audio si campanii radio, productie mash- uri si realizare machete grafice pana la intermediere spatii Outdoor. Pana in prezent am parcurs toate activitatile de publicitate offline sau online din postura agentiei de publicitate.
In ultimii 11 ani am acordat multa atentie si resurse domeniului Online pentru ca exista un potential de vanzari pe Internet imens pentru orice firma din Romania indiferent de sectorul in care activeaza. Putem asigura o prezenta completa pe Internet fie ca vorbim de realizarea unor site-uri de prezentare sau magazine online sau ca este vorba despre promovarea afacerii dumneavoastra. Avem know-kow in tot ceea ce priveste asigurarea unei bune promovari pe Internet incepand cu realizarea unui site de prezentare profesional, gazduirea, administrarea si dezvoltarea acestuia pana la optimizarea pentru motoarele de cautare si promovarea afacerii dvs. in retelele de socializare, online prin campanii Google AdWords, campanii pe Facebook, elaborare si trimitere newsletter, realizare bannere etc.

"Ce tie nu-ti place altuia nu-i face" o zicala veche care, din punctul nostru de vedere, ar trebui sa fie primul principiu aplicat in relatiile comerciale. Daca prezentarea ofertelor noastre v-a captat atentia si doriti sa aflati mai multe despre noi, intrebandu-va firesc cine suntem? ce facem? cum lucram? ce ne recomanda? atunci va rugam sa ne scrieti. Din principiu ne place sa lucram "ca la carte". Cand clientul ne acorda suficienta incredere si atentie, fara indoiala proiectele realizate impreuna sunt de succes. Nu facem treaba de "mantuiala", nu incepem lucrari sau proiecte pe care sa nu le ducem la bun sfarsit, nu va ducem cu vorba. Tinem mult la respect reciproc si onestitate. Functionam intodeauna dupa principii sanatoase, si cautam parteneri de afaceri pe termen cat mai lung. Suntem constienti ca orice firma care investeste in promovarea sa, fie pe Internet fie offline are anumite asteptari. De aceea, intodeauna incercam sa facem echipa buna cu clientii nostri si impreuna sa atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii noastre.

«Daca sunteti in cautarea unui partener de incredere, onest si luptator cu care sa faceti front comun in fata concurentei dvs. si care sa va asigure prezenta pe Internet si/sau servicii ale agentiilor de publicitate la cel mai inalt nivel, aici este locul potrivit. Veti fi tratati cu respect si seriozitate. Asiguram servicii de buna calitate si mai ales depunem toate eforturile pentru a atinge obiectivele pe care le stabilim impreuna. In schimb, va cerem un singur lucru: sa ne tratati exact in acelasi mod :-)»
 
Echipa SolidPro
 
 

Prezenta pe Internet

Gasim solutia potrivita pentru a va asigura prezenta pe Internet.

Detalii...

Joomla! Design

Servicii pentru realizare, securizare, optimizare si administrare Joomla!

Detalii...

Hosting

Solutii de Hosting profesional incluse pentru site-urile realizate.

Detalii...

Optimizare - S.E.O.

Solutii complete de Optimizare (S.E.O.) pentru Google.

Detalii...