Blog

Top 10 motive pentru a va realiza un site web

Cum imi poate ajuta afacerea realizarea unui site web profesional?

01Adresa unui site web este mult mai usor de retinut decat un numar de telefon. Adresa de web sau URL (Universal Resource Locator) pentru site-ul firmei tale va fi mult mai usor de retinut decat adresa fizica a afacerii tale sau decat numarul de telefon de la birou. Luand in calcul acest lucru simplu suntem convinsi ca vei fi de acord ca este un motiv suficient de puternic pentru a ne solicita o oferta de pret personalizata ca sa realizam un site web pentru firma ta.

mai mult...

Cum pot sa-mi fac reclama pe Facebook?

Vreau reclama pe Facebook. De unde sa incep?


In functie de timpul disponibil, cunostintele pe care le detii despre Internet si utilizarea computerului poti opta pentru angajarea unei companii specializate in promovarea pe Internet sau poti sa creezi singur campanii publicitare cu ajutorul serviciului de publicitate de la publicitate pe Facebook

mai mult...

Cum pot sa-mi fac reclama pe Google?

Vreau reclama pe Google. De unde sa incep?


In functie de timpul disponibil, cunostintele pe care le detii despre Internet si utilizarea computerului poti opta pentru angajarea unei companii specializate in promovarea pe Internet sau poti sa creezi singur campanii publicitare cu ajutorul serviciului Google AdWords.

mai mult...

Vreau realizare site. De unde incep?

Sfaturi practice pentru realizarea unui site web profesional

Cand soliciti realizarea unui site de prezentare a firmei si a produselor sau serviciilor trebuie sa ai in vedere cel putin cateva elemente importante pe care firma de web design sa le afle de la tine:

mai mult...