Blog

Creare site nou si tipul de client

Cererea de oferta pentru realizarea unui site web trebuie sa fie intotdeauna insotita de detalii cat mai precise cu cerintele si asteptarile clientului.

Majoritatea intrebarilor adresate in cererea de oferta pentru creare site nou sau realizare site profesional sunt legate de partea de design a site-ului si mai putin de functionalitatile sau eficientizarea lor din punct de vedere al optimizarii pentru motoarele de cautare.

Astazi am decis sa postam pe blog-ul nostru cateva caracterisitici ale ofertelor personalizate pentru creare site nou sau realizare site profesional in functie de "tipul de client"

mai mult...

Creare site ieftin: o solutie viabila sau bani aruncati pe fereastra?

Ce insemana creare site ieftin sau realizare site ieftin?

Astazi prezentam pe blogul nostru cateva puncte de vedere si idei principale pentru clientii interesati sa aiba o prezenta buna pe Internet dar care au buget restrans si cauta un pret mic pentru creare site sau realizare site ieftin.

mai mult...

Ce castig daca apelez la servicii de optimizare site (S.E.O.)?

Servicii de optimizare pentru motoarele de cautare (S.E.O.) - must do! must have! great job!

Adesea primim aceasta intrebare de la persoane interesate de promovarea site-ului sau a magazinului online pe care il detin. Incercam astazi sa raspundem pe scurt, cu ideile de baza la aceasta intrebare:

"Ce castig daca apelez la servicii de optimizare site (S.E.O.)?"

mai mult...

Servicii complete pentru reclama pe Internet?

Sfaturi utile pentru publicitate si promovare online - promovare site

Reclama pe Internet poate fi mai eficienta si mult mai putin costisitoare la nivel de costuri financiare decat alte modalitati de promovare. In continuare enumeram principalii pasi care consideram ca ar trebui urmati pentru a beneficia la maxim de puterea Internetului atunci cand vine vorba de publicitate sau comunicare online:

mai mult...

Cat costa realizarea unui site web?

Pretul pentru realizarea unui site web depinde de mai multe lucruri. 

Printre principalele aspecte care influenteaza costurile de realizare a unui site putem include:

1. Pretul pentru realizare design web unic

Daca dorim o grafica deosebita, care sa exprime cat mai bine domeniul de activitate al firmei pe care o prezinta un site web, atunci se adopta o conceptie grafica speciala care presupune realizarea unui design unic, foarte bine personalizat si in concordanta cu identitatea firmei. Pretul serviciilor de web design (doar grafica) pentru un astfel de site poate pleca de la cateva sute de euro si poate ajunge pana la cateva mii sau chiar mai mult, in functie de dimensiunile proiectului, timpul de lucru exprimat in ore pentru creatia artistica a acestei grafici si implicit know how-ul implicat din partea firmei de web design.

mai mult...